Δραστηριοποιούμαστε στο τομέα της παραγωγής και εμπορίας κάστανου.

Αφενός μεν η καταγωγή μας από το Ξουρίχτι Πηλίου & αφετέρου δε η αγάπη μας για τη γη, μας κράτησε κοντά στο τόπο μας , όπου αρχίσαμε τη καλλιέργεια κάστανων , που ευδοκιμούν στη περιοχή του Πηλίου & είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Σε 1ο επίπεδο καλλιεργήσαμε δικά μας αγροκτήματα, έπειτα όμως λόγω της ανώτερης ποιότητας κάστανου, αποκτήσαμε διευρυμένο πελατολόγιο & δραστηριοποιηθήκαμε περισσότερο τόσο στη καλλιέργεια όσο και στην εμπορία κάστανου.

Καταφέραμε να παράγουμε οι ίδιοι αξιόλογη ποσότητα κάστανων, την οποία ενισχύουμε συνεχώς με αγορές νέων αγροκτημάτων & αγορές κάστανων από τοπικούς παραγωγούς ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Επενδύοντας συνεχώς στο τομέα του κάστανου καταφέραμε να αποκτήσουμε σημαντικό εξοπλισμό τόσο για τη καλλιέργεια των αγροκτημάτων όσο και για τη συγκομιδή , τη διαλογή, την αποθήκευση σε θαλάμους ψύξεως  & τη συσκευασία. Κι όλα αυτά ιδιόκτητα & με πραγματικό κεφάλαιο από τον ετήσιο τζίρο της εταιρίας.

 Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, ανώτερης ποιότητας, αμιγώς ελληνικό ,  σε ελκυστική τιμή, το οποίο να απευθύνεται τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη διεθνή. Προσηλωμένοι στο στόχο μας έχουμε αναπτύξει χονδρικό εμπόριο με μεγάλες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς κυρίως σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη από όπου το προϊόν διοχετεύεται στην ελληνική αγορά και στα  Βαλκάνια, συνεργαζόμαστε επίσης με εργοστάσια της Ιταλίας. Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία εμπορικών σχέσεων & με άλλες χώρες .

dsc04094
dsc04084
20160925_062102-1